Privacy Policy for Chat DesireNet

chat desirenet

Termeni

Chiar dacă a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. Site-ul își rezervă dreptul de a folosi termeni și condiții, la libera să discreție. Să modifice și să interzică accesul sau să oprească temporar sau permanent orice parte a acestui site. Sau orice informație conținută în acesta fără asumarea responsabilității de a notifica utilizatorii.

Conditii

Transmiterea de date sau informații (inclusiv mesajele electronice) pe internet nu este sigură și se poate pierde. Intercepta sau modifica în timpul transferului. Prin urmare, nu ne asumăm responsabilitatea pentru aceste pierderi sau costuri ce pot apărea ca rezultat al transferului public de date pe internet. Cum ar fi transmiterea către noi a unor mesaje prin posta electronică (inclusiv mesaje ce conțin date personale). Vom face cheltuieli comerciale rezonabile pentru a salva caracterul confidențial al informațiilor oferite de utilizator

Informatii

Informațiile pe care ni le transmit utilizatorii nu vor fi considerate sub nici o formă confidențiale și nici nu vor crea obligații din partea noastră. Așa cum nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care; la rândul nostru, transmitem neintenționat aceste informații sau ele sunt accesate de către o a treia parte fără consimțământul nostru. Utilizatorii accepta termeni și condiții prin respectarea următoarelor reguli de folosire a acestui site. Nu vor încărca, posta sau transmite pe acest site informații ce contravin legilor. Care au un conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

Drepturile de proprietate individuală

Nu se vor încălca drepturile de proprietate individuală, termeni și condiții, politica de confidențialitate sau oricare alte drepturi ale celorlalți. Nu vor întrerupe, încărca excesiv, interfera sau încerca să obțină acces neautorizat la orice porțiune a acestui site. Nu vor oferi informații false despre ei. Nu se vor da drept alte persoane și nu vor încerca să ne înșele asupra identității lor, sau asupra originii conținutului oferit sau a altor informații.

Nu vor culege informații despre alți vizitatori ai site-ului fără consimțământul acestora. Nu vor extrage sistematic date sau câmpuri de date, cum ar fi date financiare sau adrese de postă electronică. Nu vor redistribui conținutul oferit de noi sub nici o formă, conform acestor termeni și condiții. Inclusiv în publicații tipărite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, camere de chat, grupuri, forumuri de discuții sau alt serviciu / metodă electronică sau tipărită fără consimțământul nostru scris.

Prin încărcarea, postarea sau transmiterea de informații prin sau către site-ul nostru, utilizatorii ne acordă nouă licența non-exclusivă, internațională. Fără drepturi de autori, perpetua și irevocabilă de a folosi sau distribui aceste informații într-o manieră stătută potrivit politicii noastre de confidențialitate. Nu sunt acceptate link-uri către alte site-uri sau referite către produse. Sau servicii oferite de alte părți după bunul plac al utilizatorilor și nu reprezintă aprobarea noastră!

Legile privitoare la proprietatea intelectuală

Politica acestui site este de a respecta legile privitoare la proprietatea intelectuală și de a acționa de îndată ce suntem înștiințați despre orice încălcare a acestora. Dacă unele din datele reproduse pe acest site constituie o încălcare a drepturilor de autor sau acestor termeni și condiții. Trimiteți-ne imediat un mesaj care să conțină următoarele informații. O semnătură fizică sau electronica a persoanei autorizate să acționeze în numele celui care posedă drepturile de autor.

Identificarea originalului a materialului sau încălcării dreptului de autor; adresa, numărul de telefon și adresa de posta electronică a parții vătămate. Politica cookie. O declarație că informațiile din plângerea privitoare la încălcarea drepturilor de autor corespund realității. Partea vătămată este autorizată să acționeze în numele proprietarului ale cărui drepturi par a fi încălcate. Utilizatorii acceptă prin termeni și condiții să ne despăgubească și să ne protejeze pe noi și pe asociații noștri. Toți aceștia declinându-și răspunderea de orice pierdere, pretenție sau cheltuiala pretinse de către oricine aflat în legătură cu utilizatorii acestui site.

Distribuirea sau transmiterea informației

Ne rezervăm dreptul de a ne asuma apărarea și controlul exclusive ale oricăror chestiuni ce țin de despăgubirile cuvenite. Ceea ce nu exclude obligațiile la despăgubiri din partea acestora. Drepturile asupra materialelor pe acest site ne aparțin. Fiind interzisă reproducerea, distribuirea sau transmiterea informației fără permisiunea noastră.

Cât despre termenii sau drepturile asupra imaginilor existente aparțin unor terțe părți. Nu ne permitem să oferim drepturi asupra lor. Utilizatorii sunt de acord ca termenii de vânzare și politica de confidențialitate sau alte notificări postate pe acest site. În consecință cu termeni și condiții, utilizatorii sunt de acord, în cazul unui conflict dintre versiunea în limba română și alte limbi străine, varianta în limba română va avea prioritate.

Aceste reguli de utilizare vor fi respectate și aplicate conform legilor în vigoare din România. Dacă vreuna din prevederile cuprinse în aceste condiții de utilizare va fi invalidabilă sau inaplicabilă de către un tribunal cu jurisdicție competentă. Atunci ea va fi reformulată în așa fel încât să corespundă legilor în vigoare. În timp ce toate celelalte prevederi din termeni și condiții de utilizare vor rămâne în vigoare.

v>